Duurzame PVC vloer

Zowel in woningen als in bedrijfspanden en openbare ruimtes komen we steeds vaker PVC vloeren tegen. Dat is niet zo verwonderlijk. Nog afgezien van de talloze uitvoeringen waarin dit type vloeren verkrijgbaar zijn, is een PVC vloer zeer duurzaam en ook nog eens prima betaalbaar vergeleken met veel andere vloertypes. Issa Vloeren kan je alles vertellen over een duurzame PVC vloer.

Wat maakt een PVC vloer duurzaam?

PVC vloeren hebben uitstekende geluiddempende eigenschappen en zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Ze zijn tevens hygiënisch, vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot een houten vloer heeft een PVC vloer geen naden en kieren waar zich vuil en stof kan gaan ophopen. Dit maakt het dan ook een uitstekende keuze voor mensen met bijvoorbeeld een allergie voor huisstofmijten. Wat een PVC vloer duurzaam maakt is in de eerste plaats de slijtvastheid van het materiaal. Er zullen niet snel krassen of afdrukken in verschijnen, ook niet bij intensief gebruik. Daar komt bij dat PVC zeer vlekbestendig is en over goede UV-bestendige eigenschappen beschikt, wat betekent dat een PVC vloer niet snel zal verkleuren door blootstelling aan zonlicht. Al deze factoren dragen bij aan de bijzonder lange levensduur van een PVC vloer; de merken van betere kwaliteit kunnen wel 30 jaar mee! Een duurzame PVC vloer is dus een slimme investering waar je jaren plezier van zult hebben.

Duurzame PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Wil je ook profiteren van de duurzaamheid van een PVC vloer? Kom dan eens langs bij Issa Vloeren! In onze showroom in Amsterdam of Alkmaar laten we je graag zien welke mogelijkheden je allemaal hebt op het gebied van een duurzame PVC vloer. Vanzelfsprekend helpen we je ook graag met een persoonlijk advies!