Dr. Schutz PVC Supermat 5000ml

Polyurethaan bevattende polymeerdispersie in een 5 liter can voor de basisbehandeling van vloerbedekkingen van PVC en linoleum in objecten, indien een harde of een PUverzegeling niet mogelijk is. Dankzij een speciale polymeercombinatie ook uitstekend geschikt voor een snelle opfrissing van industrieel met PU behandelde vloeren. Beschermt de vloer door een elastisch, mat laagje, dat het dagelijks onderhoud veel eenvoudiger maakt.
Een zeer matte (glansgraad 4) extra beschermlaag welke op bestaande en nieuwe pvc- en linoleumvloeren aangebracht kan worden. Supermat kan gemakkelijk aanzetvrij in 2 of 3 lagen (ook plaatselijk als 2e of 3e laag) aangebracht worden. Dr. Schutz Supermat brengt u het beste aan met de daarvoor geschikte omslagvacht aan de zwenkbare steel. Niet verdunnen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,95

Product Omschrijving

Details

Polyurethaan bevattende polymeerdispersie in een 5 liter can voor de basisbehandeling van vloerbedekkingen van PVC en linoleum in objecten, indien een harde of een PUverzegeling niet mogelijk is. Dankzij een speciale polymeercombinatie ook uitstekend geschikt voor een snelle opfrissing van industrieel met PU behandelde vloeren. Beschermt de vloer door een elastisch, mat laagje, dat het dagelijks onderhoud veel eenvoudiger maakt. Een zeer matte (glansgraad 4) extra beschermlaag welke op bestaande en nieuwe pvc- en linoleumvloeren aangebracht kan worden. Supermat kan gemakkelijk aanzetvrij in 2 of 3 lagen (ook plaatselijk als 2e of 3e laag) aangebracht worden. Dr. Schutz Supermat brengt u het beste aan met de daarvoor geschikte omslagvacht aan de zwenkbare steel. Niet verdunnen.

Bekijk hier de gebruiksaanwijzing

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Sku301705006
Gewicht1

Reviews

Schrijf je eigen recensie en maak kans op een gratis service pakket!
U recenseert: Dr. Schutz PVC Supermat 5000ml
Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *
 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit van het product
Prijs van het product
Service van Issa
Informatie op de website
Info over verloop order
Reactiesnelheid
Klantvriendelijkheid
Snelheid levering

Vraag een offerte aan en ontvang de scherpste prijs voor dit product!

* Vereiste velden