Bruine gietvloer

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat gietvloeren alleen in moderne interieurs passen. Niets is minder waar! Gietvloeren zijn zeer veelzijdig en kunnen in elke woonstijl goed tot hun recht komen. Heb je behoefte aan een vloer met een warme uitstraling, dan zijn onze bruine gietvloeren zeker het overwegen waard.

Waarom een bruine gietvloer?

Een bruine gietvloer is stoer en creëert een warmere uitstraling dan bijvoorbeeld een grijze gietvloer of een witte gietvloer. Heb je behoefte aan wat meer warmte in je interieur zonder dat het bruin te aanwezig is? Dan kun je kiezen voor een gietvloer in een lichtere bruintint, zoals bijvoorbeeld beige, ecru of taupe. De rauwe uitstraling van een industrieel interieur kun je ‘verzachten’ met een gietvloer in een natuurlijke bruintint, zoals terracotta of zand. Interieurs met een landelijk of klassiek tintje komen weer het beste tot hun recht wanneer je kiest voor een donkerbruine houtkleur met een matte afwerking.

Ons assortiment bruine gietvloeren

Issa Vloeren heeft een jarenlange ervaring op het gebied van gietvloeren en biedt een schitterende collectie bruine gietvloeren. Het maakt niet uit of je nu de voorkeur geeft aan een lichte of donkerbruine gietvloer, met een glanzende of juist een matte afwerking; wij hebben voor elk interieur een passende vloer!

Geef je toch de voorkeur aan een houten vloer? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres!

Gietvloer bruin kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een bruine gietvloer? Kom dan eens langs bij onze showroom in Amsterdam of Alkmaar. Hier kun je op je gemak onze collecties bewonderen en je door onze vloerspecialisten laten informeren. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan staat ons team van professionals klaar om je nieuwe vloer aan te leggen. Bij Issa Vloeren ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en puur vakwerk!