Brede PVC vloer

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte PVC vloer die de uitstraling van een echte houten vloer nabootst, dan zul je zien dat er veel keus is op het gebied van plankbreedtes. Het primaire verschil tussen een brede en een smalle plank ligt voor de hand. Waar smalle vloerplanken doorgaans tussen de 5 en 10 centimeter breed zijn, kan de breedte van brede vloerplanken oplopen tot maar liefst 30 centimeter. De verschillen gaan echter veel verder dan alleen maar de breedte van de vloerplanken. Een brede PVC vloer creëert namelijk een heel andere look en feel dan een smalle PVC vloer!

Waarom een brede PVC vloer?

Wanneer je de voorkeur geeft aan een traditioneel, rustiek of industrieel interieur, dan is een brede PVC vloer echt een aanrader. In grotere ruimtes creëren brede PVC vloeren, met name de lichter gekleurde uitvoeringen, een luchtig en open gevoel. Dat gezegd is een brede PVC vloer niet in elke ruimte de meest ideale keus. In hele kleine kamers kan een brede vloerplank de ruimte namelijk nog kleiner laten aanvoelen. Dit is dus zeker iets om in je achterhoofd te houden als je je gaat oriënteren op een nieuwe PVC vloer.

Ons assortiment brede PVC vloeren

Issa Vloeren biedt een zeer uitgebreid assortiment met brede PVC vloeren, waarvan het grootste deel vrijwel niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Je hebt de keuze uit eindeloos veel verschillende kleuren, oppervlaktestructuren en afwerkingen. Met een levensechte houtnerf of juist in een wat egalere uitvoering, het is allemaal mogelijk.

Brede PVC vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Ondanks het feit dat de foto’s op onze website al een redelijk beeld geven van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van brede PVC vloeren, vinden we dat je ze eigenlijk in het echt moet zien. Dat kan in onze showrooms! Hier kun je het effect van een brede PVC vloer pas echt ervaren.