BOEN vloer

Ben je helemaal verliefd op de Scandinavische interieurstijl en ben je op zoek naar een houten vloer die hier perfect bij past? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in de collectie BOEN vloeren van Issa Vloeren.

Waarom een BOEN vloer?

BOEN parket is voor velen een oude bekende. Dit uit Noorwegen afkomstige merk specialiseert zich al generaties lang in het ontwerpen en vervaardigen van schitterende houten vloeren, welke stuk voor stuk worden gekenmerkt door passie, stijl en vakmanschap. De vloerplanken zijn voorzien van het unieke BOEN kliksysteem, dat garant staat voor een eenvoudige en snelle installaties. BOEN vloeren kunnen zowel verlijmd als zwevend gelegd worden en zijn bijzonder geschikt om te combineren met vloerverwarming. Bovendien hecht dit merk veel waarde aan duurzaamheid; alle vloeren zijn gemaakt van gecertificeerd hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Ons assortiment BOEN vloeren

Issa Vloeren biedt een zeer gevarieerde collectie BOEN vloeren, met een ruime keus aan houtsoorten, plankgroottes, kleuren en stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke 3-strooks vloerplanken in verschillende tinten, voor de warme look en feel van geolied eikenhout of voor een stoere brede plank in een lichte Stonewashed uitvoering. Met BOEN kun je werkelijk alle kanten op! Elke BOEN vloer is geïnspireerd door die typische Scandinavische stijl, iets dat zich uit in rustgevende, heldere kleuren, functionele ontwerpen met strakke lijnen en een perfecte afwerking.

BOEN vloer kopen? Kom langs bij onze showroom!

Heb je interesse in een BOEN vloer? Kom dan vooral eens langs bij Issa Vloeren! In onze showrooms in Amsterdam en Alkmaar kun je op je gemak de collectie van dichtbij bekijken en je door onze specialisten over de mogelijkheden laten informeren. Uiteraard kun je ook even contact met ons opnemen voor snel antwoord op je vragen of een vrijblijvende offerte.