Betonvloer egaliseren

Betonvloeren zijn tegenwoordig bijzonder populair, met name bij liefhebbers van moderne, industriële en eigentijdse interieurs.

Er zijn bovendien volop mogelijkheden met betrekking tot de afwerking. Dat gezegd vergt het storten van een betonvloer wel een goede voorbereiding. Zo is de ondervloer van een betonvloer egaliseren van cruciaal belang voor het gewenste eindresultaat. Issa Vloeren kan je hier alles over vertellen.

Waarom een betonvloer egaliseren?

Veel mensen vragen zich af: waarom zou je je ondervloer egaliseren als er later toch nog een nieuwe laag beton of gietvloer overheen komt? Wel, dat is heel simpel: als je ondervloer niet egaal is, dan zal de vloer die hier uiteindelijk overheen komt te liggen dat ook niet zijn. Bij vrijwel alle vloertypes zullen oneffenheden in de ondervloer uiteindelijk ‘doordrukken’ – al zal dat bij de ene vloer erger zichtbaar zijn dan bij de andere. Een woning met een perfect volmaakte ondergrond is helaas heel zeldzaam. Dus als je een betonvloer wilt laten storten, is het zaak om eerst te zorgen dat de ondervloer volledig geëgaliseerd is.

Kan ik zelf mijn betonvloer egaliseren?

Bij minimale oneffenheden zou je er in theorie voor kunnen kiezen om zelf te egaliseren. In de praktijk blijkt echter dat er in de meeste gevallen dusdanige niveauverschillen in de vloer zitten dat een professionele aanpak gewenst is. We raden dan ook sterk aan om niet alleen het beoordelen van de ondervloer maar ook de betonvloer egalisatie aan een specialist over te laten. Het ervaren team van Issa Vloeren beschikt over de juiste apparatuur en egalisatiemiddelen om elke betonvloer perfect egaal te maken. We maken de ondervloer stofvrij en brengen een hechtprimer aan. Zodra deze droog is, wordt het egalisatiemiddel aangebracht.

Betonvloer laten egaliseren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je verzekerd zijn van het mooiste eindresultaat? Schakel dan Issa Vloeren in om de ondervloer van je betonvloer te egaliseren. Bel ons op 072-5404090 voor een vrijblijvende prijsopgaaf of vul het offerteformulier in.