Tegelvloeren in beton en houtlook

Tegelvloeren in beton en houtlook

Issa voor vloer en wand

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur, tegels en natuursteen spelen voor Issa Vloeren daarin een onderscheidende rol. Onze tegelcollectie is ontstaan vanuit de behoefte om de beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken.

Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen van Issa Vloeren, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos karakter.

Wie kiest voor tegels van Issa Vloeren haalt verzorgd raffinement in huis. De grote kracht achter deze tegelcollectie is naast de verschillende vormen en afwerkingen zeker ook haar bijzondere details. De typische kenmerken van basis materialen – zoals het ambachtelijke productieproces van handvorm wandtegels vervaardigd door handgedrukte klei uit een mal – zijn beter dan ooit herkenbaar in het design van de tegels opgenomen.

Maak een afspraak met onze adviseur

Bel met onze tegelvloeren expert; Gunther Pique voor meer informatie, of kom naar onze showroom waar onze collectie ruim staan opgesteld. 072-5404590

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 35

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 5 van totaal 35

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5